PDA

View Full Version : The little Forums button wont work!



child_destinys
Thu January 16th, 2003, 21:51
When i try an click to go the forums menu it says critical error (i mean when i click on the little one where its like Home>>Forums>>???. Is it just my computer or something wrong? Its fine on the main menu thing.

Terence
Thu January 16th, 2003, 22:27
Is it a white screen ?

And tells you "can't connect to database"

Cis it happens to me a lot!

And why do I get logged out a lot lately??

Smiles
Thu January 16th, 2003, 22:35
yeah its done ti to me a few times as well and it keeps logging me out when I go to make a post its really annoying~!

google
Thu January 16th, 2003, 22:36
me too. ive re-logged on loads today :(

Dazzle
Thu January 16th, 2003, 22:52
UK mix is going senile in its old age!!!

child_destinys
Thu January 16th, 2003, 23:39
Yeah, its the white screen thing. Well, atleast its not just my comp thats broken! :lol:

lars
Thu January 16th, 2003, 23:42
Yeah sorry about this, it's nobody's computer broken I assure you... just the usual fun of a shared database server and me being tight to pay $99/month for a proper one just yet. ;-)

Terence
Thu January 16th, 2003, 23:58
Yeah sorry about this, it's nobody's computer broken I assure you... just the usual fun of a shared database server and me being tight to pay $99/month for a proper one just yet. ;-)

Really??

Can't believe it's not cheap to run a site!


But it's annoying though cos lately it's happening a lot of times

John
Fri January 17th, 2003, 00:02
When I win the lottery, I'll give you a server.

Until then, I wouldn't mind giving a bit of money if it'll help, I'm sure I'm not the only one.

Smiles
Fri January 17th, 2003, 18:01
me being tight to pay $99/month for a proper one just yet. ;-)

It costs you money to set up a sight? I never knew that!

I suddenly feel kinda mean using this coz its costing you money! :oops:

lars
Fri January 17th, 2003, 21:10
me being tight to pay $99/month for a proper one just yet. ;-)

It costs you money to set up a sight? I never knew that!

I suddenly feel kinda mean using this coz its costing you money! :oops:

Don't be silly! I wouldn't do the site if I didn't want to. :-)

At the moment it costs very little; if we ever upgraded the server it might be more, but we'll worry about that when it happens.

Virgostar
Sat January 18th, 2003, 11:54
I'll add my name to the "I've been getting this a lot lately files" with the critical errors....I'm also getting logged out sometimes as well....it's damn annoying when I'm in the middle of a long post such as San's new topic on Q&A Vs and it cuts me off!! Now that I've said this, I also feel kind of bad for having my whinge....

child_destinys
Sat January 18th, 2003, 22:51
It works now, well 4 me now neway. Is it back to normal for all u guys?